Ti mondtátok rólunk

A varázslók mesés világát megjárták, és véleményüket elmondták a facebook oldalunkon.
Ezekből szemezgetve olvashattok párat:

Fenyvesi József mondta: “Ajánlani tudom mindenkinek aki szeretne kimozdulni a hétköznapok szürke falaiból.Le a kalappal a játékmester előtt!!!Jelentkezzetek minél hamarabb mielőtt betelnek az időpontok! A csìny letudva!”

Torzsás Bernadett mondta: “Nagyon nagyon jó volt  Kijutottunk úgyhogy volt sikerélmény, de nem volt egyszerű! Köszönjük az élményt!   

Fézler Fezo Zoltán mondta: “Fantasztikus  tökéletes program a hét bármelyik szakaszán  csak ajánlani tudom.”

Bögre János mondta: “Gyerekek köszönöm szépen az élményt. Rejtélyes, izgalmas, nagyszerű. Kell gondolkodni, még is meg van a maga egyszerűsege is!!!”

Laczkó Renáta mondta: “Nagyon kreatív ötlet, tele varázslatos kihívással! Itt mindenki jól érezheti magát, akár varázsló akár mugli!  Imádtuk!”

Krausz Zsolt mondta: Hát ez nagyon ott volt! Akkora b fa….. voltam a 10 éves lányom többet ért, ha ö nincs még mindig bent lennék az tuti! Ekkora élményben rég nem volt részem! Aki teheti menjen és élvezze!!! köszönjük, hogy ott lehettünk  

További meglátásokat, véleményeket a facebook oldalunkon olvashattok!

Ha megjött a kedvetek kimozdítani akár a családot, barátokat, munkahelyi csapatot, esetleg legény/lány búcsú alkalmából jönnétek, vagy születésnapot szerveznétek hozzánk, már nincs más dolgotok, mint engedni, hogy magával ragadjon egy varázslatos történet és foglalni egy időpontot.

Hamarosan weboldalunkon is elmondhatjátok tapasztalaitokat, véleményetek, élménybeszámolótokat, vagy csak szimplán, hogy hogy éreztétek magatokat nálunk, valamint a nálunk járt varázslók és varázslónők galériáját is hamarosan közzétesszük.

Caput draconis