Foglalás

Ajándékkártya!
Nem csak az ünnepekkel a szívünkbe költöző varázslatnak köszönhetően, de mostantól lehetőségetek van ajándékkártyát vásárolni nálunk, amit bármely ismerős varázsló, tanonc vagy mugli barátotok nevére a rendelkezésedre bocsájtunk. Sőt! Azoknak akik ily módon szeretnék a mágia, fortély és varázslat egy darabját ajándékba adni mi is kedveskedünk egy csekély meglepetéssel!  További információért keress meg minket email-ben vagy a facebookon

Az alapjáték árai:
2500.- HUF / Fő
Páros randi esetén: 9900.- HUF
(tartalmazza a játék árát, továbbá egy kis meglepetéssel kedveskedünk nektek, de nem lőjük le a poént.)

Állandó akciók:
Amennyiben nálunk tartod születésnapod, minimum 3 barátoddal együtt, úgy egy egyszemélyes belépőt adunk neked ajándékba, a többienek pedig az alapjáték 2500.- forintos belépővel biztosítjuk a hopponálást.
Továbbá ha legény / lánybúcsúd egyik állomásául betértek hozzánk, az "ünnepelt"-nek a játék ingyenes, valamint egy ajándék üveg pezsgővel kedveskedünk nektek. A csapat többi tagja a játék 2500.- forintos belépője ellenében lehet a történet része.
Tökéletes randiprogram! Varázslatos, trendi, izgalmas, szórakoztató és romantikus egyben! Gyertek el hozzánk, hogy a mágia által akár letegyétek a megszeghetetlen esküt.

*Nagyobb csoport esetén egyedi árajánlatot kérhet az info@kiszabadulo.hu email címen keresztül.

A foglalás menete:

Időpontot választasz, majd megfelelően kitöltöd az űrlapot és elküldöd nekünk.
Ekkor ellenőrizzük, és jóváhagyjuk fogalásod amiről emailben téged is értesítünk.

Erre azért van szükség, hogy kizárjuk a komolytalan, valamint az egy időben befutott foglalások lehetőségét.