Foglalás

Ajándékkártya!
Nem csak a télapóval és a karácsonyi ünnepekkel a szívünkbe költöző varázslatnak köszönhetően, de mostantól lehetőségetek van ajándékkártyát vásárolni nálunk, amit bármely ismerős varázsló, tanonc vagy mugli barátotok nevére a rendelkezésedre bocsájtunk. Sőt! Azoknak akik ily módon szeretnék a mágia, fortély és varázslat egy darabját ajándékba adni mi is kedveskedünk egy csekély meglepetéssel!  További információért keress meg minket email-ben vagy a facebookon

Az alapjáték árai:
2500.- HUF / Fő
Páros randi esetén: 9900.- HUF
(tartalmazza a játék árát, továbbá egy kis meglepetéssel kedveskedünk nektek, de nem lőjük le a poént.)

Állandó akciók:
Amennyiben nálunk tartod születésnapod, minimum 3 barátoddal együtt, úgy egy egyszemélyes belépőt adunk neked ajándékba, a többienek pedig az alapjáték 2500.- forintos belépővel biztosítjuk a hopponálást.
Továbbá ha legény / lánybúcsúd egyik állomásául betértek hozzánk, az "ünnepelt"-nek a játék ingyenes, valamint egy ajándék üveg pezsgővel kedveskedünk nektek. A csapat többi tagja a játék 2500.- forintos belépője ellenében lehet a történet része.
Tökéletes randiprogram! Varázslatos, trendi, izgalmas, szórakoztató és romantikus egyben! Gyertek el hozzánk, hogy a mágia által akár letegyétek a megszeghetetlen esküt.

Jártál már nálunk? Kipróbálnád magad a hard pályán? Gyertek el 4 mágustársaddal és a belépőtök árából 30%-ot jóváírunk, de ha legalább 5-en jöttök úgy 50% kedvezményt kaptok. (*csak abban az esetben él az akció, amennyiben a régi foglalásod email címét használod és visszaigazolásunkat erről megkaptad vagy e-mailben, vagy telefonon keresztül. A kedvezmény más kedvezményekkel nem összevonható!)

*Nagyobb csoport esetén egyedi árajánlatot kérhet az info@kiszabadulo.hu email címen keresztül.

A foglalás menete:

Időpontot választasz, majd megfelelően kitöltöd az űrlapot és elküldöd nekünk.
Ekkor ellenőrizzük, és jóváhagyjuk fogalásod amiről 5-10 percen belül e-mailban téged is értesítünk.

Erre azért van szükség, hogy kizárjuk a komolytalan, valamint az egy időben befutott foglalások lehetőségét.

ÚJ Játékmódra van lehetősége az igazán kalandvágyó mágusoknak!

HARD PÁLYA!

 

A hard pálya árai: Létszámtól függetlenül 3000.- HUF / Fő

A foglalás menete: A pályára előzetes foglalást kell leadni amit csakis telefonon, vagy facebookon jelentkezve lehet megtenni, ezt követően 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot emailban vagy telefonon keresztül. Erre azért van szükség mert az alapjátékhoz mérten a pályát és a játékot is módosítjuk. A foglalásról, vagy a szabad időpontokról telefonon, vagy facebookon érdeklődhetsz.

A hard pálya rövid leírása: Azokat a mágusokat várja, akik érzik magukban a muglik világából ismert S.Holmes varázslatos észjárásának leleményességét. Szükség is lesz a tekervényes agyra, mert az RBF-en tanultak akár kevesek is lehetnek! Próbáld ki, légy te a leggyorsabb és légy te a legmagasabb pozícióban Horatius Lumpsluck professzor dicsőségfalán!