Rólunk és a szobáról

Szia / Sziasztok!

Pályánk megépítése előtt sok lehetőséget megnéztünk a legkülönbözőbb témákban mert nekünk sem mindegy, hogy hol, és hogyan szórakozunk.

Természetesen találkoztunk meglepően jó és rossz ötletekkel, megvalósításokkal, de abban egyetértettünk, hogy a varázslók világa az a helyszín amit mindenképp egy más, új perspektívában szerettünk volna nektek bemutatni. A legjobb kikapcsolódást, szórakozást szeretnénk nyújtani játékunkkal a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenkinek, hiszen a Te és a Csapatod dolga megtalálni mi elveszett, mert csak egy kis varázslat és logikátok az mi segíthet megmenteni a világot! Gyertek akár ketten, akár csapatban az igényesen berendezett helyszín minden varázsvilágot kedvelőt magával ragad, aki pedig még nem ismerné, az a feladatok során biztos kedvet kap majd a sorozat megismeréséhez.

“Ünnepélyesen esküszöm, hogy rosszban sántikálok!” //Holdsáp, Tapmancs, Féregfark és Ágas urak

Mi vár rátok a varázsvilágban, és mi az amitől nem kell tartanotok a játék során?!

Vár a felhőtlen szórakozás, gondtalan percek, kihívás, nevetés, sikerélmény, kaland, egy izgalmas új világ ahol nem az ijesztő hang-, és fényhatások, váratlan ijesztegetések, adják az élményt, hanem a csapatmunka, kommunikáció, logika, ügyesség, fortély és a képzelőerő.

Mi a teendő ha felkeltettük az érdeklődésed?

A foglalás menüpontban időpontot választasz, majd megfelelően kitöltöd az űrlapot és elküldöd nekünk.
Ekkor ellenőrizzük, és jóváhagyjuk fogalásod amiről egy 5-10 percen belül e-mailban téged is értesítünk.

Erre azért van szükség, hogy kizárjuk a komolytalan, valamint az egy időben befutott foglalások lehetőségét.

Ha már jártál nálunk kérjük közösségi oldalunkon írd le véleményed nekünk, hiszen mi is tanulunk, fejlődünk, hogy a legvarázslatosabb hely legyünk!

Csíny letudva!